Webdesign

Elk bedrijf heeft tegenwoordig een website. Dit wordt ook verwacht door de klanten, die het internet meer en meer als belangrijkste bron van informatie zien. Diezelfde klanten verwachten ook dat de website professioneel oogt, toegankelijk is en de nodige informatie verschaft. Onderzoeken tonen aan dat een website in een fractie van een seconde door een bezoeker wordt beoordeeld. Dit wil zeggen: de bezoeker beslist meteen of de site het lezen waard is, of dat er beter op de 'back' knop van de browser wordt gedrukt.

BlueGecko Solutions kan u helpen met het realiseren van een website. Wij willen eerst weten wat u verwacht van de website, en combineren dit met onze eigen visie, zodat we uiteindelijk een website hebben waar zowel u, wij als de bezoekers tevreden mee zijn.

Elke website is uniek, ook voor ons. De functionaliteit, de layout en het doelpubliek zijn enkele van de factoren die de complexiteit van een website beïnvloeden.

BlueGecko Solutions heeft ervaring met het bouwen van zowel kleine persoonlijke sites, als grote complexe platformen. Om uzelf te overtuigen kan u eens kijken naar onze portfolio.

 
 
Logo's

Een logo is het uithangbord van een bedrijf. Een logo met een professionele uitstraling kan het verschil maken voor veel klanten. BlueGecko Solutions maakt u een logo op maat.

Natuurlijk kan dit ook gecombineerd worden met een website, zodat het logo volledig geïntegreerd wordt.

  
     
© 2019 BlueGecko Solutions | Alle prijzen op onze site zijn excl. btw